TEN RENGİNE GÖRE ŞAL EŞARP MODELLERİ

Şal eşarp modelleri tesettürlü kadınlar için büyük önem taşır. Her gün favorilerimize çeşit çeşit modeller eklenir. Bazen içlerinde kayboluruz. Özellikle internetten alışveriş yapıyorsak ve deneme şansımız yoksa… Birkaç tüyo sayesinde de aslında işlerin o kadar da karmaşık olmadığını görmüş oluruz. En önemli kısımdan başlayalım, renkler.. Şal ve eşarp modellerinde bazı renkler bizi ne kadar çekse de kullandığımız zaman istediğimiz uyumu yakalayamayabiliriz çünkü bu seçimleri yaparken renklerin tenimizle olan uyumunu göz ardı edebiliriz. Seçilen şal ve eşarp modelleri tenimizle yaşadığı bütünleşmeyle kombinlerimizi en üst seviyeye taşıyor bu yüzden önemi oldukça fazla. Bu konuda ne kadar bilinçlenirsek o kadar nokta atışı yapmış olur, seçtiğimiz eşarp ve şal modellerinde en uygun seçimi yapmış oluruz. Gelin hep birlikte incelemelere başlayalım.

 

sal-esarp-modelleri  

 

Ten Rengine Göre Hangi Eşarp Modelleri Seçilebilir?

Esmer Ten Rengine Göre Eşarp Modelleri

Zengin ve canlı rengindeki eşarp modelleri kendinizi daha iyi ifade etmenizi sağlar. Koyu mavi, bordo, şarap kırmızısı, derin yeşil rengindeki modeller de sizi daha fazla tamamlayabilir. Kombininiz geçişlerine göre ve konseptinize göre bu seçenekleri en aza indirebilirsiniz. Esmer tene; pamuk, keten veya bambu gibi doğal dokulara sahip eşarplar yumuşaklık katar bu sebeple bu renkleri bu tür eşarplarla kullanabiliriz.

Açık Ten Rengine Uygun Eşarp Modelleri

Nötr veya pastel tonlardaki eşarplar iyi bir seçenek olabilir. Örneğin krem, hafif  pembe, beyaz, krem veya lavanta gibi yumuşak ve açık renkteki eşarp modelleri teninizi vurgular. Çeşitli renk bloklarına sahip eşarp modelleri cildin genç dokusuyla mükemmel bir uyum yakalayabilir. Bu modeller sayesinde eşarbınız teninizle uyumu yakalamış olur aynı zamanda kombininizin finalini en doğru şekilde yapmış olursunuz.

Orta Ten Rengi İçin Eşarp Modelleri

Teniniz orta renkliyse seçeneğiniz biraz daha fazladır ve bu da şanslı olduğunuzu gösteriyor. Sıcak tonlardaki eşarp modelleri (somon, bej, şeftali) veya soğuk tonlardaki eşarp modelleri (mavi, mürdüm, yeşil) iyi bir seçenek olabilir. Gördüğünüz üzere oldukça geniş bir renk yelpazesi bizi karşılıyor. Desenli eşarplar örneğin geometrik desenler veya etnik motiflere sahip eşarp modelleri bu renkleri oldukça güzel taşıyabilir ve böylelikle stili güzel bir şekilde tamamlayabilir.

Zeytin Ten Rengi İçin Eşarp Modelleri Seçimi

Zengin ve canlı rengindeki eşarp modelleri kendinizi daha iyi ifade etmenizi sağlar. Koyu mavi, bordo, şarap kırmızısı, derin yeşil rengindeki modeller de sizi daha fazla tamamlayabilir. Kombininiz geçişlerine göre ve konseptinize göre bu seçenekleri en aza indirebilirsiniz. Bu renkleri, zarif desenlerinin sofistik dokusu en iyi şekilde taşıyabilir.


Ten Rengine Göre Hangi Şal Modelleri

Esmer Ten Rengi İçin Şal Modelleri

Esmer ten rengine sahipseniz sıcak ve derin tonlardaki şal modellerini başarıyla taşıyabilirsiniz. Derin kırmızı tonları, esmer tenle güzel bir kontrast oluşturabilir. Kahverengi ve karamel tonları doğal sıcaklık ve zerafet katar. Derin yeşil tonları özellikle orman yeşili veya zeytin yeşili bu tene harika bir zıtlık katar. Bu renkleri doğal desenlere sahip şal modelleriyle tercih edebilirsiniz.

Açık Ten Rengine Göre Şal Modelleri

Açık ten rengine sahipseniz  genellikle geniş bir renk yelpazesiyle çalışabilir, bu nedenle birçok şal modeli ve renk tonu onlara güzel bir uyum sağlayabilirsiniz. Açık tenliyseniz genellikle pastel ve canlı renkleri rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Pudra pembe ve açık mavi açık tenle romantik bir uyum yakalayabilir. Bej tonları ise sakin ve zarif bir görünüm sağlar. Bu renkleri hafif ekose desenlerine sahip şal modelleriyle beraber kullanabiliriz.

Orta Ten İçin Şal Modelleri

Orta ten rengine sahipseniz genellikle geniş bir renk paletiyle çalışabilirsiniz, bu nedenle birçok şal modeli ve renk tonu orta tenle güzel bir uyum sağlayabilirsiniz. Mavi ve deniz tonları güzel bir uyum sağlayabilir bunun yanında hardal sarısı ve altın tonları, bordo tonları ve son olarak bej tonlarını tercih edebilirsiniz. Bu tonları bambu şal modelleriyle uyum içinde taşıyabilirsiniz.

Zeytin Ten Rengine Uyumlu Şal Modelleri

Zeytin ten rengine sahipseniz doğal ve sıcak tonlardaki şal modellerini başarıyla taşıyabilirsiniz. Zeytin yeşili şallar doğal bir uyum sağlayabilir bunun yanında turuncu ve hardal sarısı, gri ve gümüş tonları, lacivert tonları, bej tonları teninizi en iyi şekilde taşıyabilir. Bu tonları hafif ve doğal ekose desenleriyle beraber kullanabilirsiniz.

Tüm şal ve eşarp modellerini, Kardan kalitesiyle keşfetmek için buraya tıklayabilirsiniz.




Bloga dön